7 Mayıs 2024 Salı

Kiliselerden Engelli Kişiler için İşbirliği

Kiliseler, Engelli Kişilere Yönelik Balo Etkinliğini Uluslararası Başarıya Dönüştürmek İçin Tim Tebow ile İşbirliği yaptı. Tim Tebow Organizasyonu, COVID-19 salgınına rağmen kısıtlamaların insan değerine son veremediğini ileri sürdü. Tebow, Twitter hesabında, “COVID birçok şeyi iptal edebilir ancak insanların değerini ve değerini yüceltmeyi iptal edemez” ifadelerini kullandı.

Tim Tebow

Hükümet kısıtlamalarını ihlal etmekten kaçınmak için, web sitesi “Night to Shine 2021’in Shine-Thru ve Virtual Night to Shine ile ev sahipliği yaptığını” belirtti. Örgüt, bunu tekrar yapmak için 2022’de kiliseleri kaydetmeyi planlıyor.

Night to Shine, aslında son altı yıldır olduğu gibi yüz yüze olmak üzere planlanmıştı, ancak koronavirüse karşı önlem almak üzere yapılan hükümet karantinaları nedeniyle, etkinliğe ev sahipliği yapmak için yeni bir yol bulmak zorunda kaldılar.

Tebow, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden şu açıklamayı yaptı: “Dürüst olmak gerekirse, altı ay önce Night to Shine ile ilgili olarak tam olarak ne yapacağımızdan emin değildik. Ama bir şeyler yapmamız gerektiğini biliyorduk. Etkinliği tamamen iptal etmek asla bir seçenek değildi. Tüm hafta boyunca gerçekleşen Shine-Thru’dan, bu gece prömiyeri olan sanal deneyimine kadar, şimdi bu yılki etkinliği Tanrı’nın sevgisini daha önce olmadığı kadar fazla insana ulaştırmak için bir fırsat olarak görüyoruz.”

Yanıt olarak, dünyanın dört bir yanındaki kiliseler, benzeri görülmemiş kısıtlamaların ve düzenlemelerin olduğu bu zamanlarda etkinliği gerçekten özel kılmak için Tebow ile ortaklık kurdu. Ortak kilisesi olmayan tek kıta Avustralya’ydı, ancak Avrupa, Afrika, Güney Amerika ve Orta Doğu’daki birçok kilisenin hepsi balo gecesini düzenlemek için ortaklık yaptı.

Night to Shine web sitesinde yazılana göre, “Night to Shine, 14 yaş ve üzeri özel ihtiyaçları olan kişiler için Tanrı’nın sevgisine odaklanan unutulmaz bir balo gecesi deneyim.”

Web sitesinde geçmiş yıllara ait etkinliklerin birçok fotoğrafı ve video özetleri bulunmakta. Night to Shine, 7. yılına ulaştı ve 2022’ye kadar devam etmesi planlanıyor. (CHL)

Episkopos Dahdal Arsuz’da ve Mersin’de Ayinlere Katıldı

Antakya ve Tüm Doğu Kiliseleri Patriği 10. Yuhanna’nın bereketi ile Türkiye’ye gelen Episkopos Arsenios Dahdal, Paskalya öncesindeki...

Beyoğlu Surp Yerrortutyun Kilisesi’nde Kutsal Sunu Ayini

Lusavoriç Korosu'nun 95. yılı Türkiye Ermenileri Patriği Kadasetli Sahak II, Beyoğlu Surp Yerrortutyun Kilisesi'ndeki Surp Badarak'a (Kutsal Sunu...

Aziz Corç’un İsim Bayramı İskenderun’da Ayinle Kutlandı

Hristiyanlığın simge isimlerinden Aziz Corç’un İsim Bayramı dolayısıyla, İskenderun Aziz Corç (Mar Circos) Rum Ortodoks Kilisesi'nde özel...

Mersin Rum Ortodoks Kilisesi’nde Matem Haftası ve Paskalya Kutlamaları

Kutsal Ortodoks Kiliseleri'nde 2024 yılı Paskalya orucunun son haftası olan Matem Haftası 28 Nisan pazar akşamı başladı,...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi