26 Nisan 2024 Cuma

Kutsal Kitap Uygulaması’nın İndirilme Sayısı 500 Milyona Ulaştı

YouVersion Kutsal Kitap Uygulaması’nın dünya çapında indirilme sayısı 500 milyona ulaştı. Kutsal Kitap uygulaması, bu sayıya ulaşan tek dini uygulama oldu.

13 yıldır kullanılan uygulama, 2008 yılında iOS App Store’da yalnızca 200 ücretsiz uygulamadan biri olarak piyasaya sürüldü ve hızla popülerlik kazanarak iPhone’un ilk çıkış döneminde en çok indirilen Kutsal Kitap uygulaması haline geldi.

Life.Church tarafından yayınlanan habere göre, 2021’de şimdiye kadar, 2020’ye göre yüzde 21 ve 2019’a göre yüzde 56 artış yaşanarak yaklaşık 64 milyar Kutsal Kitap bölümü okundu veya dinlendi. Life.Church, uygulamanın 500 milyon cihazda indirildiğini söyledi.

YouVersion kurucusu Bobby Gruenewald, ‘‘Bazı insanlar Kutsal Kitap’a olan ilginin azaldığını iddia etse de, 500 milyonluk indirilme sayısı bunun aksini gösteriyor. Tanrı Sözü, güncelliğini koruyor ve yaşamları değiştirme gücüne sahip. Bu yüzden bu önemli anı kutlamaktan heyecan duyuyoruz. Sadece sayının büyüklüğü için değil, her indirilme aşamasında birinin Tanrı ile daha yakından bir ilişki yaşama şansını yakaladığı için heyecanlıyız’’ dedi.

YouVersion uygulaması, Kutsal Kitap’ın 1.760’tan fazla dilde 2.600 versiyonunu içermektedir. YouVersion ekibi, yayıncıların ve Kutsal Kitap topluluklarının desteği ile Kutsal Kitap çevirilerini tamamladığında derhal okuyucuların hizmetine sunuyor. Web sitesi, ‘‘Uygulama aracılığıyla dünya çapında Tanrı aktif olarak iş başında’’ dedi.

YouVersion ekibi, uygulamanın indirilme sayının 1 milyara ulaşmasını hedefliyor. Gruenewald, ‘‘Son yıllarda, Tanrı’nın YouVersion aracılığıyla hayal edebileceğimizden çok daha fazlasını yaptığını gördük. Uygulama katlanarak büyüyerek dünya çapında insanlara ulaştı. Milyonlarca yaşamın değişmesiyle yeni olasılıkları görmeye olan inancımız arttı. Bunun YouVersion için sadece bir başlangıç olduğuna inanıyoruz. Yeni bir vizyona sahibiz. Pastörlere ve kilise liderlerine daha iyi hizmet vermek için 2022’de yeni özellikleri kullanıma sunmaktan heyecan duyuyoruz’’ dedi. (CHL)

24 Nisan Anma Töreni, Kutsal Sunu Ayini ile Gerçekleştirildi

24 Nisan anma Surp Badarak'ı (Kutsal Sunu Ayini) Kuzguncuk Surp Krikor Lusavoriç Kilisesi'nde sunuldu. Türkiye Ermenileri Patriği...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Nisan Vesilesiyle Yayınladığı Mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye Ermenileri Patrikliği ve Ermeni toplumuna gönderdiği 24 Nisan taziye mesajı, bugün İstanbul Kuzguncuk Surp...

Türkiye Ermenileri Patrik Sahak II’nin 24 Nisan Anması Mesajı

Türkiye Ermenileri Patriği Kadasetli Sahak II, 24 Nisan anması için bir mesaj yayınladı. Bugün 24 Nisan. Bu...

Hindistan’da Şifa için Dua Edilmesi Yasaklandı

Hindistan'ın Assam eyaletinde hastaların şifa bulması için dua edilmesi yasaklandı. Karar, Hristiyanlar tarafından endişeyle karşılandı. 2024 tarihli yasa...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi