fbpx
16 Mayıs 2024 Perşembe

Maverick City, İlk Hristiyan Grup Sanatçısı Olarak Grammy Ödülünü Kazandı

Maverick City Music, ilk Grammy ödülünü kazanarak ve 20 yılın ardından yayında canlı performans sergileyen ilk Hristiyan veya Gospel grubu olarak tarihe adını yazdı. 

Grup, Elevation Worship ile birlikte kaydedilen ‘Old Church Basement’ ile En İyi Çağdaş Hristiyan Müziği Albümü dalında Grammy kazandı. Grup ayrıca ‘Wait on You’ ile En İyi Gospel Performansı/Şarkısı, ‘Jireh’ ile En İyi Çağdaş Hristiyan Müzik Performansı/Şarkısı ve ‘Jubilee: Juneteenth Edition’ ile En İyi Gospel Albümü dallarında aday gösterildi.

Maverick City Music’in CBS yayını sırasında Jireh performansı, birçok hayranı kendine çekti. 20 yılın ardından ilk kez Gospel’ın veya Hristiyan sanatçının törende canlı performans sergilediği belirtildi. Bu tür bir performans en son 2002’de yayınlanmıştı. 

Grup, Grammy kazandıktan sonra Twitter hesabı üzerinden, ‘‘Teşekkürler İsa. Yaptığımız her şey Rab’be aittir. O’nun Krallığı’nın bir parçası olmaktan dolayı büyük onur duyuyoruz. Cemaatimize, ailemize ve desteğiniz için sizlere teşekkür ederiz’’ mesajı yayınladı. 

Ödülü, Maverick City Music’ten Chandler Moore kabul etti. Moore, ‘‘Sadece Tanrı’ya şükretmek istiyoruz. Grubumuz bu alanda dışlanan, sesi duyulmayan ve reddedilenler için kuruldu. Sahnedeki hepimiz bunu temsil ediyoruz’’ dedi. 

Birçok hayran bir dakikadan daha kısa sürmüş olsa bile grubun gösterdiği performanstan büyük keyif aldı. Bazı hayranlar İsa Mesih’in yüceltildiği videolarda gözyaşlarına hâkim olamadığını dile getirdi. Hayranlardan biri, ‘‘Performansın ne kadar sürdüğü önemli değil, grubun canlı Jireh performansını sergilemesi büyük bir kazanç. Rab çalışıyor, bizler bundan emin olmadığımız zamanlarda bile Rab çalışmaya devam ediyor’’ dedi. (CHL)

BM Uyardı: “Gazze’de Tüm İnsani Yardımlar Durabilir”

Birleşmiş Milletler (BM) İnsani İşler Koordinasyon Ofisinin (OCHA) Gazze'de görev yapan sözcüsü Olga Cherevko, Gazze'ye istikrarlı yakıt...

Selin Vurduğu Brezilya’da Kiliseler Kapılarını Açtı

Brezilya’nın güneyinde en az 136 kişinin hayatını kaybettiği ve yaklaşık 537 bin kişinin yerinden edildiği felaketin ardından...

Brezilya’da Sel Felaketi: Ölü Sayısı 148’e Yükseldi

Brezilya'nın güneyindeki Rio Grande do Sul eyaletinde iki haftadır etkili olan yağışların neden olduğu sellerde, can ve...

Dünya Genelinde Yerinden Edilen Kişi Sayısında Rekor

Alarm Verici Seviyede NTV'nin haberine göre; Sudan, Kongo, Filistin ve diğer bölgelerdeki çatışma ve şiddet olayları, geçtiğimiz yıl...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi