26 Nisan 2024 Cuma

Patrik Sahak II’den, Ermenice ve Türkçe Teşekkür Duyurusu

Türkiye Ermenileri Kadasetli Patriği Sahak II, Patrikliğin Facebook sayfasında yayınlanan Ermenice ve Türkçe duyurularla, geçirdiği rahatsızlık dönemi ile ilgili teşekkürlerini sundu.

Patriğin Türkçe Teşekkür Duyurusu:

18 Ağustos 2021 Çarşamba gecesi geçirdiğim mide ameliyatı, habersiz dostlarımızda anlaşılır bir kaygı ve üzüntü oluşturmuştur. Ameliyat midede şüpheli bir dokunun alınmasına yönelikti. Alınan dokunun patolojik analizi doğuştan gelen iyi huylu bir oluşum olduğunu göstermektedir. Başarılı bir ameliyat ve akabinde kısa bir nekahet dönemi sonrası sorunsuz bir şekilde normal sağlığıma kavuşmuş bulunuyorum.

Bu süreçte tüm imkanlarını seferber eden Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi Yönetim Kuruluna sayın Başkan Bedros Şirinoğlu şahsında, sağlık görevlilerine Başhekim sayın Uzm. Dr. Maksut Ahbap şahsında gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.

Ameliyat haberini duydukları andan itibaren cemaatimizin şahsıma gösterdiği muazzam ilgi ve teveccühten dolayı hissettiğim memnuniyeti dile getirmek isterim. Telefon ve mesajlarla sağlık ve geçmiş olsun temennilerini ileten sayısız dostlara, ruhanilerimize ve tüm kilise vakıf yönetimlerine, basınımıza, kardeş kilise temsilcilerine, resmi ve yerel yönetim temsilcilerine buradan teşekkürü bir borç bilirim. Şifam için ettiğiniz duaların gücünü ve etkisini her daim üstümde hissettim.

Yüce Tanrı sizlere de sağlık ve sıhhat bahşetsin. Kutsal Ruhunun şifa veren kanatları altında tüm evlatlarını her türlü tasa ve hastalıktan korusun ve kollasın.

Dua ve Pederane kutsamalarımla

+ SAHAK II

TÜRKİYE ERMENİLERİ PATRİĞİ

24 Nisan Anma Töreni, Kutsal Sunu Ayini ile Gerçekleştirildi

24 Nisan anma Surp Badarak'ı (Kutsal Sunu Ayini) Kuzguncuk Surp Krikor Lusavoriç Kilisesi'nde sunuldu. Türkiye Ermenileri Patriği...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Nisan Vesilesiyle Yayınladığı Mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye Ermenileri Patrikliği ve Ermeni toplumuna gönderdiği 24 Nisan taziye mesajı, bugün İstanbul Kuzguncuk Surp...

Türkiye Ermenileri Patrik Sahak II’nin 24 Nisan Anması Mesajı

Türkiye Ermenileri Patriği Kadasetli Sahak II, 24 Nisan anması için bir mesaj yayınladı. Bugün 24 Nisan. Bu...

Hindistan’da Şifa için Dua Edilmesi Yasaklandı

Hindistan'ın Assam eyaletinde hastaların şifa bulması için dua edilmesi yasaklandı. Karar, Hristiyanlar tarafından endişeyle karşılandı. 2024 tarihli yasa...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi