26 Nisan 2024 Cuma

Türkiye Ermenileri Patriği Kadasetli Sahak II.’den Dua Çağrısı

Türkiye Ermenileri Patriği Kadasetli Sahak II., Türkiye Ermenileri Patrikhanesi’nin Facebook sayfasından Dua Çağrısı’nda bulundu.

Patrik Sahak II. imzası taşıyan yazıda, kilise yöneticilerinden Harutyun Şanlı’nın korona teşhisiyle birkaç gündür tedavi gördüğü, yoğun bakıma alındığı ve şifa alması için özel bir dua zinciri oluşturulmasını istedi. Dua edilmesi istenen hastalar için de Patrikhane Rahibesine yönlendirdi ve her akşam 21.00’de manevi dua platformunda buluşmaya davet etti.

Yazı şu şekilde;
Çok sevgili inanlılar, Koronavirüse yakalanan tanıdık ve sevdiklerimizin sayısı arttıkça üzüntümüz de katlanmaktadır. Tüm hastalara acil şifalar diliyorum.
Kilise yöneticilerimizden sayın HARUTYUN ŞANLI korona teşhisiyle birkaç gündür Surp Pırgiç Ermeni Hastanemizde tedavi görmekteydi. Yeni aldığımız haberler uyarınca durumu ağırlaşmış ve yoğun bakıma alınmıştır. Kendisinin diyabet ve kalp sorunları da vardır. Cemaat hayatımızda çok değerli bir yeri ve önemli katkıları bulunan Harutyun kardeşimizin şifası için özel bir dua zinciri oluşturulmasını istiyorum.
Özellikle bu akşam saat 21.00 de başlayacak bu dua zincirine katılabilir ve dualarınızda Harutyun Şanlı’yı anabilirsiniz. Tanrı onun hizmetlerini ve gayretlerini görsün ve sağlığına kavuştursun.
Diğer dua edilmesi arzulanan hastaların isimleri Patrikhanemize bağlı Rahibe Kuyr Kayane’ye (+90 5422022545) bildirilirse, isimleri Patrikhane Facebook hesabından duyurabilir ve listeye ekleyebiliriz.
Her akşam 21.00’de manevi dua platformunda buluşmaya davetlisiniz. “Yeryüzünde aranızdan iki kişi, dileyecekleri herhangi bir şey için anlaşırlarsa, göklerdeki Babam dileklerini yerine getirir. Nerede iki ya da üç kişi benim adımla toplanırsa, ben de orada, aralarındayım” (Matta 18:19-20).
Patrik Sahak II

24 Nisan Anma Töreni, Kutsal Sunu Ayini ile Gerçekleştirildi

24 Nisan anma Surp Badarak'ı (Kutsal Sunu Ayini) Kuzguncuk Surp Krikor Lusavoriç Kilisesi'nde sunuldu. Türkiye Ermenileri Patriği...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Nisan Vesilesiyle Yayınladığı Mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye Ermenileri Patrikliği ve Ermeni toplumuna gönderdiği 24 Nisan taziye mesajı, bugün İstanbul Kuzguncuk Surp...

Türkiye Ermenileri Patrik Sahak II’nin 24 Nisan Anması Mesajı

Türkiye Ermenileri Patriği Kadasetli Sahak II, 24 Nisan anması için bir mesaj yayınladı. Bugün 24 Nisan. Bu...

Hindistan’da Şifa için Dua Edilmesi Yasaklandı

Hindistan'ın Assam eyaletinde hastaların şifa bulması için dua edilmesi yasaklandı. Karar, Hristiyanlar tarafından endişeyle karşılandı. 2024 tarihli yasa...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi