29 Nisan 2024 Pazartesi

11 Yaşındaki Çocuk Hayatta Kaldığı İçin Tanrı’ya Şükrediyor

ABD’nın Kansas Eyaleti’nde yaşayan Emilio Corrales adındaki 11 Yaşındaki çocuğa kamyon çarptı. Kamyonun çarpmasıyla ağır yaralanan Corrales’e kamyon şöförü yardım etti.

Büyükannesini ziyaret etmeye giderken kaza geçiren Emilio, Wesley Tıp Merkezine götürüldü. Doktorların yaptığı açıklamaya göre; çocuğun vücudunda çok sayıda bağ yırtılması, kafatası çatlaması, kesikler ve morluklar tespit edildi.

Emilio Corrales, KWCH muhabirine verdiği röportajda: “Ölmediğim için Tanrı’ya şükrediyorum. Kamyon bana çarptığında kesinlikle öleceğimi düşünmüştüm” dedi.

Ayrıca Emilio, son 1 hafta içerisinde kendisi için dua eden ve destek olan herkese de çok teşekkür ettiğini dile getirdi. 

Emilio Corrales: “Birçok insan benim için dua etti ve iyileşeceğime inandı, bunun için herkese minnettarım. Artık eve dönebilirim, eve dönme şansım olduğu için çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

11 yaşındaki çocuğun babası Oscar Corrales, oğulunun 20 bin dolarlık hastane masraflarını karşılayabilmek için bir bağış sayfası açtı.

Oscar Corrales: “Oğluma tek başıma bakıyorum. Emilio’nun eski haline dönebilmesi ve gereken tedavi için yardım toplamaya çalışan yalnız bir babayım.”

Facebook üzerinden uzun ve detaylı bir paylaşımda bulunan Oscar Corrales: “Tanrı’ya hayatımda yaptığı her şey için teşekkür etmek istiyorum özellikle de geçen hafta oğluma bu hayatı bağışladığı ve eski sağlığına kavuşmasına izin verdiği için… Tanrı tüm bu yaptıkları ile bir kez daha merhametli olduğunu gösterdi” diye yazdı.

11 yaşındaki çocuğun babası aynı şekilde sağlık çalışanlarından, hastane çalışanlarına kadar birçok kişiye tek tek teşekkürlerini dile getirdi. Dua eden herkese duaları için minnettar olduğunu ve oğlunun eski sağlığına hızlıca kavuşmasını onlara borçlu olduğunu vurguladı. 

Apologist Lee Strobel

Günümüzün mucizelerini inceleyen ve “Mucizelerdeki Cevaplar” kitabının yazarı olan Apolojist Lee Strobel, “Bu gibi mucizelerin varlığı, Tanrı’nın hala dünyamız için çalıştığının göstergesidir. Günümüzde birçok inanlı mucizelerin gerçekleşebileceğini söylüyor, fakat bunu destekleyecek bilimsel veya güçlü kanıtlarımız var mı? Mucizeler insanları Tanrı’ya yöneltiyor. Tüm bu olanlar bize, Tanrı’nın dünyamızda hala aktif olduğunu ve doğaüstü olarak insanların yaşamlarına müdahale edip onları değiştirdiğini göstermektedir” açıklamasında bulundu. (cnl.news/OD)

24 Nisan Anma Töreni, Kutsal Sunu Ayini ile Gerçekleştirildi

24 Nisan anma Surp Badarak'ı (Kutsal Sunu Ayini) Kuzguncuk Surp Krikor Lusavoriç Kilisesi'nde sunuldu. Türkiye Ermenileri Patriği...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Nisan Vesilesiyle Yayınladığı Mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye Ermenileri Patrikliği ve Ermeni toplumuna gönderdiği 24 Nisan taziye mesajı, bugün İstanbul Kuzguncuk Surp...

Türkiye Ermenileri Patrik Sahak II’nin 24 Nisan Anması Mesajı

Türkiye Ermenileri Patriği Kadasetli Sahak II, 24 Nisan anması için bir mesaj yayınladı. Bugün 24 Nisan. Bu...

Hindistan’da Şifa için Dua Edilmesi Yasaklandı

Hindistan'ın Assam eyaletinde hastaların şifa bulması için dua edilmesi yasaklandı. Karar, Hristiyanlar tarafından endişeyle karşılandı. 2024 tarihli yasa...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi