29 Nisan 2024 Pazartesi

Teksas’taki Okyanus Akvaryumundan Çalınan Köpekbalığı Bulundu

Teksas Polisi, uzun çalışmaların ardından San Antonio okyanus akvaryumundan çalınan köpekbalığının yerini tespit edip, akvaryuma iade etti.

Kolluk kuvvetlerinden alınan bilgilere göre, yaklaşık yarım metrelik bir California boğa köpekbalığı, 28 Temmuz Cumartesi günü açık akvaryumda ortadan kayboldu.

Olay yeri araştırma çalışmaları esnasında balığı kaçıranların iki erkek, bir kadın olduğu ortaya çıktı. Hırsızlardan biri köpekbalığını kuyruğundan tutarken diğerleri balığın üzerine ıslak bir havlu örtüp su dolu kovaya yerleştirdi. Ardından balığı bebek arabasına koyan hırsızlar ortadan kayboldu.

San Antonio okyanus akvaryumundan çıkarken güvenlik  görevlilerinin dikkatini çekmek istemeyen hırsızlar bebek arabasında çocuk var gibi davranmaya devam ettiler. Güvenliklerden biri hırsızların bebek arabasını kontrol etmek istediğinde ise “Erkek çocuğumuz çok hasta uzaklaşabilir misiniz!” dediler.

Polis ekipleri gruptan birinin izini sürmeyi başarması sonucu, sorguya çekilen hırsız suçunu itiraf etti, böylece diğer hırsızların da izi bulundu.

Köpekbalığı canlı bulunarak yasal sahiplerine iade edilmesine rağmen, akvaryum çalışanları balığın kovada ve temiz olmayan şartlarda saklanması yüzünden sağlığından endişe duymaya devam ediyorlar.

24 Nisan Anma Töreni, Kutsal Sunu Ayini ile Gerçekleştirildi

24 Nisan anma Surp Badarak'ı (Kutsal Sunu Ayini) Kuzguncuk Surp Krikor Lusavoriç Kilisesi'nde sunuldu. Türkiye Ermenileri Patriği...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Nisan Vesilesiyle Yayınladığı Mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye Ermenileri Patrikliği ve Ermeni toplumuna gönderdiği 24 Nisan taziye mesajı, bugün İstanbul Kuzguncuk Surp...

Türkiye Ermenileri Patrik Sahak II’nin 24 Nisan Anması Mesajı

Türkiye Ermenileri Patriği Kadasetli Sahak II, 24 Nisan anması için bir mesaj yayınladı. Bugün 24 Nisan. Bu...

Hindistan’da Şifa için Dua Edilmesi Yasaklandı

Hindistan'ın Assam eyaletinde hastaların şifa bulması için dua edilmesi yasaklandı. Karar, Hristiyanlar tarafından endişeyle karşılandı. 2024 tarihli yasa...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi