15 Mayıs 2024 Çarşamba

11 Yaşındaki Çocuk Hayatta Kaldığı İçin Tanrı’ya Şükrediyor

ABD’nın Kansas Eyaleti’nde yaşayan Emilio Corrales adındaki 11 Yaşındaki çocuğa kamyon çarptı. Kamyonun çarpmasıyla ağır yaralanan Corrales’e kamyon şöförü yardım etti.

Büyükannesini ziyaret etmeye giderken kaza geçiren Emilio, Wesley Tıp Merkezine götürüldü. Doktorların yaptığı açıklamaya göre; çocuğun vücudunda çok sayıda bağ yırtılması, kafatası çatlaması, kesikler ve morluklar tespit edildi.

Emilio Corrales, KWCH muhabirine verdiği röportajda: “Ölmediğim için Tanrı’ya şükrediyorum. Kamyon bana çarptığında kesinlikle öleceğimi düşünmüştüm” dedi.

Ayrıca Emilio, son 1 hafta içerisinde kendisi için dua eden ve destek olan herkese de çok teşekkür ettiğini dile getirdi. 

Emilio Corrales: “Birçok insan benim için dua etti ve iyileşeceğime inandı, bunun için herkese minnettarım. Artık eve dönebilirim, eve dönme şansım olduğu için çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

11 yaşındaki çocuğun babası Oscar Corrales, oğulunun 20 bin dolarlık hastane masraflarını karşılayabilmek için bir bağış sayfası açtı.

Oscar Corrales: “Oğluma tek başıma bakıyorum. Emilio’nun eski haline dönebilmesi ve gereken tedavi için yardım toplamaya çalışan yalnız bir babayım.”

Facebook üzerinden uzun ve detaylı bir paylaşımda bulunan Oscar Corrales: “Tanrı’ya hayatımda yaptığı her şey için teşekkür etmek istiyorum özellikle de geçen hafta oğluma bu hayatı bağışladığı ve eski sağlığına kavuşmasına izin verdiği için… Tanrı tüm bu yaptıkları ile bir kez daha merhametli olduğunu gösterdi” diye yazdı.

11 yaşındaki çocuğun babası aynı şekilde sağlık çalışanlarından, hastane çalışanlarına kadar birçok kişiye tek tek teşekkürlerini dile getirdi. Dua eden herkese duaları için minnettar olduğunu ve oğlunun eski sağlığına hızlıca kavuşmasını onlara borçlu olduğunu vurguladı. 

Apologist Lee Strobel

Günümüzün mucizelerini inceleyen ve “Mucizelerdeki Cevaplar” kitabının yazarı olan Apolojist Lee Strobel, “Bu gibi mucizelerin varlığı, Tanrı’nın hala dünyamız için çalıştığının göstergesidir. Günümüzde birçok inanlı mucizelerin gerçekleşebileceğini söylüyor, fakat bunu destekleyecek bilimsel veya güçlü kanıtlarımız var mı? Mucizeler insanları Tanrı’ya yöneltiyor. Tüm bu olanlar bize, Tanrı’nın dünyamızda hala aktif olduğunu ve doğaüstü olarak insanların yaşamlarına müdahale edip onları değiştirdiğini göstermektedir” açıklamasında bulundu. (cnl.news/OD)

BM Uyardı: “Gazze’de Tüm İnsani Yardımlar Durabilir”

Birleşmiş Milletler (BM) İnsani İşler Koordinasyon Ofisinin (OCHA) Gazze'de görev yapan sözcüsü Olga Cherevko, Gazze'ye istikrarlı yakıt...

Selin Vurduğu Brezilya’da Kiliseler Kapılarını Açtı

Brezilya’nın güneyinde en az 136 kişinin hayatını kaybettiği ve yaklaşık 537 bin kişinin yerinden edildiği felaketin ardından...

Brezilya’da Sel Felaketi: Ölü Sayısı 148’e Yükseldi

Brezilya'nın güneyindeki Rio Grande do Sul eyaletinde iki haftadır etkili olan yağışların neden olduğu sellerde, can ve...

Dünya Genelinde Yerinden Edilen Kişi Sayısında Rekor

Alarm Verici Seviyede NTV'nin haberine göre; Sudan, Kongo, Filistin ve diğer bölgelerdeki çatışma ve şiddet olayları, geçtiğimiz yıl...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi