26 Nisan 2024 Cuma

Binlerce Brezilyalı’ya Tanrı Sözü Müjdelendi

On binlerce insan Cumartesi gecesi Brezilya Rio De Janeiro’daki Copacabana Plajı’na Evanjelik Franklin Graham’ın ‘Tanrı’nın sevgisi’ hakkındaki mesajını dinlemek için bir araya geldi. 

Franklin Graham

Samaritan’s Purse ve Billy Graham Evanjelik Derneği’nin (BGEA) CEO’su Graham, Facebook gönderisinde, Esperança Rio (Umut Rio) etkinliğine 68 bin’den fazla kişinin katıldığını yazdı. Kalabalığa seslenen Graham, ‘‘Kutsal Kitap, insanın ruhunun dünyasal varlıklardan daha değerli olduğunu belirtiyor. Ruhunuz, Copacabana Plajı’ndaki tüm otellerden, apartmanlardan ve restoranlardan daha değerlidir. Günahlarından tövbe eden ve İsa Mesih’e iman eden herkes şunu bilmelidir: Tanrı günahlarınızı bağışladı! Mika 7:19‘da yazıldığı gibi, Tanrı bütün günahlarımızı denizin dibine attı’’ dedi.

4 bin’den fazla yerel kilisenin birlikte hizmet ettiği organizasyon, 1974’te Billy Graham’ın Maracanã Stadı’nı ziyaretinden yaklaşık 48 yıl sonra düzenlendi. Kalabalık yağmura rağmen sevincini ve enerjisini kaybetmedi. Graham’ın ‘İyi Haber’ hakkındaki etkileyici mesajı sonucunda binlerce kişi İsa’yı, Rab ve kurtarıcı olarak kabul etti. Bölgedeki kiliseler yeni imanlılara hizmet etmeye çalışıyor.

Graham, ‘‘İnsanın yüreğini sadece Tanrı değiştirebilir. Bundan dolayı Tanrı’nın sevdiği ülkeye Müjde’yi vaaz etmek için geldik. Tanrı, bizi günahlarımızdan kurtarmak için Oğlu İsa Mesih’i bu dünyaya göndererek herkesi sevdiğini gösterdi. İsa, bizleri mahkûm etmeye değil, kurtarmaya geldi. Bu benim vaaz etmeye geldiğim mesajdır’’ dedi. 

Graham, Liverpool, Güney Galler ve Sheffield’i kapsayan Birleşik Krallık’taki ‘Tanrı Seni Seviyor’ turunun ilk bölümünü tamamladı. Müjdeleme turu, 16 Temmuz’da ExCel London’da devam edecek. Tanrı Sözü’nün duyurulduğu akşama CeC Winans ve Michael W. Smith’in canlı müziği eşlik edecek. (CBN)

24 Nisan Anma Töreni, Kutsal Sunu Ayini ile Gerçekleştirildi

24 Nisan anma Surp Badarak'ı (Kutsal Sunu Ayini) Kuzguncuk Surp Krikor Lusavoriç Kilisesi'nde sunuldu. Türkiye Ermenileri Patriği...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Nisan Vesilesiyle Yayınladığı Mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye Ermenileri Patrikliği ve Ermeni toplumuna gönderdiği 24 Nisan taziye mesajı, bugün İstanbul Kuzguncuk Surp...

Türkiye Ermenileri Patrik Sahak II’nin 24 Nisan Anması Mesajı

Türkiye Ermenileri Patriği Kadasetli Sahak II, 24 Nisan anması için bir mesaj yayınladı. Bugün 24 Nisan. Bu...

Hindistan’da Şifa için Dua Edilmesi Yasaklandı

Hindistan'ın Assam eyaletinde hastaların şifa bulması için dua edilmesi yasaklandı. Karar, Hristiyanlar tarafından endişeyle karşılandı. 2024 tarihli yasa...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi