26 Nisan 2024 Cuma

İbadet Sırasında Pastörün Oğlu Öldürüldü

Amerika Birleşik Devletleri’nin Louisiana eyaleti Gretna şehrinde bulunan St. Paul Baptist Kilisesi’nin pastörünün oğlu vurularak öldürüldü.

Topluluğunda sokak şiddetini azaltmak için sosyal yardımlar düzenleyen St. Paul Baptist Kilisesi’nin pastörü Grant, oğlunun yasını tutuyor.

Her Pazar kilisede davul çalacağı belirtilen 20 yaşındaki Orin Grant Jr. kilisenin yakınında silahlı bir çatışmada hayatlarını kaybetti.

“Artık hayatımın geri kalanını oğlum olmadan yaşamak zorundayım” diyen Pastör Grant, “Neyi daha iyi veya daha fazlasını yapabilirdim?” diye soruyor.

Sokaklarda barış için çalışan pastör, oğlunun kız arkadaşının evinde olduğunu ve “tuzağa düşürülmüş” olabileceğini belirtti. Kız arkadaşının evinin arka bahçesinde, iki kişi tarafından defalarca vurulduğunu belirten Pastör Grant, oğlunu öldüren kişiye “cevap şiddet değildir” demek istediğini vurguladı.

Silahların kötü kullanımının cevap olmadığını söyleyen Pastör Grant, “Tanrı affetmeyi buyurur. Tanrı ile barış bulun” dedi.

24 Nisan Anma Töreni, Kutsal Sunu Ayini ile Gerçekleştirildi

24 Nisan anma Surp Badarak'ı (Kutsal Sunu Ayini) Kuzguncuk Surp Krikor Lusavoriç Kilisesi'nde sunuldu. Türkiye Ermenileri Patriği...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Nisan Vesilesiyle Yayınladığı Mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye Ermenileri Patrikliği ve Ermeni toplumuna gönderdiği 24 Nisan taziye mesajı, bugün İstanbul Kuzguncuk Surp...

Türkiye Ermenileri Patrik Sahak II’nin 24 Nisan Anması Mesajı

Türkiye Ermenileri Patriği Kadasetli Sahak II, 24 Nisan anması için bir mesaj yayınladı. Bugün 24 Nisan. Bu...

Hindistan’da Şifa için Dua Edilmesi Yasaklandı

Hindistan'ın Assam eyaletinde hastaların şifa bulması için dua edilmesi yasaklandı. Karar, Hristiyanlar tarafından endişeyle karşılandı. 2024 tarihli yasa...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi