29 Nisan 2024 Pazartesi

Sahildeki Festivalde Onlarca Kişi Mesih’e İman Etti

Yüzlerce kişi Anma Günü’nde dua etmek, tapınmak ve İsa Mesih’e hayatlarını adamak için Pensacola Plajı’nda toplandı. 6. defa düzenlenen şenliğine, Sean Feucht liderlik etti. 

Etkinlikte onlarca kişi vaftiz edilerek sonsuz yaşama sahip oldu. Feucht, sosyal medya hesabında ‘‘Yeni bir ‘İsa Halk Hareketi’ burada başlıyor’’ ifadesinde bulundu. 

Yüzlerce kişi, Hamsin Yortusu’ndan sadece 24 saat önce İsa’nın adını yüceltmek için sahilde bir araya geldi. Feucht, Elçilerin İşleri 2:6’da yer alan, ‘‘Sesin duyulması üzerine büyük bir kalabalık toplandı’’ ayetine yer verdi.

Feucht, ‘‘Kutsal Ruh’ta vaftiz, tapınmamızı veya podcast’lerimizi daha şık hale getirmek için değildi. Tanrı Sözü’nü daha cesurca ilan etmemizi sağlıyor. Ruh, engellenemez veya susturulamaz. On dört kilisenin ve hizmet grubunun sponsorluğu, Amerika’daki Kilise için büyük işbirliğidir. Birlik olma ve şehirlerimizin üzerindeki karanlığı yok etme zamanı. Bugün hasat için dua edin’’ dedi. 

Hristiyan sanatçı, salgından bu yana Tanrı’nın ışığını ve umudunu yaymak için ülke çapında seyahatler düzenliyor. Her yaştan ve farklı kesimlerden insanlar kurtuluşa sahip olmak, vaftiz olmak ve hayatlarını Rab’be adamak için etkinliğe katıldı. ‘‘Pensacola’daki sahilde onlarca kişi kurtuldu ve 30 kişi vaftiz edildi. Tanrı’nın hareketi durdurulamaz’’ ifadelerinde bulunuldu.

Başkan Joe Biden, Amerikalıları Anma Günü üzerinde düşünmeye ve dua etmeye çağırdı. Kalıcı barış için dua günü ilan eden Başkan Biden, hayatını kaybedenler için ulusal bir anma töreni düzenleneceğini belirtti. (CBN)

24 Nisan Anma Töreni, Kutsal Sunu Ayini ile Gerçekleştirildi

24 Nisan anma Surp Badarak'ı (Kutsal Sunu Ayini) Kuzguncuk Surp Krikor Lusavoriç Kilisesi'nde sunuldu. Türkiye Ermenileri Patriği...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Nisan Vesilesiyle Yayınladığı Mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye Ermenileri Patrikliği ve Ermeni toplumuna gönderdiği 24 Nisan taziye mesajı, bugün İstanbul Kuzguncuk Surp...

Türkiye Ermenileri Patrik Sahak II’nin 24 Nisan Anması Mesajı

Türkiye Ermenileri Patriği Kadasetli Sahak II, 24 Nisan anması için bir mesaj yayınladı. Bugün 24 Nisan. Bu...

Hindistan’da Şifa için Dua Edilmesi Yasaklandı

Hindistan'ın Assam eyaletinde hastaların şifa bulması için dua edilmesi yasaklandı. Karar, Hristiyanlar tarafından endişeyle karşılandı. 2024 tarihli yasa...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi