26 Nisan 2024 Cuma

Super Bowl Şampiyonluğu Aradığı Mutluluğu Getirmedi

Super Bowl Şampiyonluğu ünvanına sahip eski bir NFL oyuncusu olan Clint Gresham, paylaştığı bir videoda, şampiyonluk kazanmanın bile kendisine aradığı mutluluğu getirmediğini belirtti.

Gresham, tanınmış insanların inanç yaşamlarıyla ilgili röportaj derlemesi hazırlayan ‘I Am Second’ organizasyonu için bu videoyu hazırladı.

Clint Gresham, videonun ilerleyen kısımlarında madde bağımlılığına karşı verdiği mücadeleyi detaylı bir şekilde anlattı.

Çok açık sözlü bir Hristiyan olan Gresham, Seattle SeaHawks takımında beş sezon oynadı ve 2014 yılında Super Bowl’u kazandı.

Gresham, “Birkaç arkadaşımla antreman sonrası dinlemek için jakuziye girdiğimizi hatırlıyorum. Konumuz sadece Super Bowl’u kazanmaktı. Neredeyse her gün bu konuyu konuşuyorduk.Hepimizin istekleri belliydi.

Hayatım boyunca aradığım mutluluğun o şampiyonluk olduğunu düşünüyordum ve onu kazanmak için çabalıyordum. Ancak öyle olmadı. Bu yüzden biraz korkuyorum çünkü o şampiyonluğu hedef olarak benimsemiştim. O şampiyonluğu kazandım ve hala daha fazlasını istiyorum” dedi.

Ayrıca Gresham, kaygı ve depresyonla ilgili mücadelesine de değindi.

Konuşmasının devamında bağımlılık ve zihinsel sorunlarla mücadele eden insanlara destek olmak gerektiğine vurgu yapan Gresham, “Herkesin farklı farklı sorunları var. Herkesin utandığı ve söylemeye çekindiği şeyler var. Mesela benim için depresyon, endişe ve bağımlılık konusu…” dedi.

İsa Mesih’e olan inancının ona barış ve mutluluk için gerekli umudu verdiğini de ekleyen  Clint Gresham sözlerini şu şekilde noktaladı:

“Gerçek şu ki, Tanrı bizimle. En aydınlık ve en karanlık anlarımızda bile…” (christianheadlines)

24 Nisan Anma Töreni, Kutsal Sunu Ayini ile Gerçekleştirildi

24 Nisan anma Surp Badarak'ı (Kutsal Sunu Ayini) Kuzguncuk Surp Krikor Lusavoriç Kilisesi'nde sunuldu. Türkiye Ermenileri Patriği...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Nisan Vesilesiyle Yayınladığı Mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye Ermenileri Patrikliği ve Ermeni toplumuna gönderdiği 24 Nisan taziye mesajı, bugün İstanbul Kuzguncuk Surp...

Türkiye Ermenileri Patrik Sahak II’nin 24 Nisan Anması Mesajı

Türkiye Ermenileri Patriği Kadasetli Sahak II, 24 Nisan anması için bir mesaj yayınladı. Bugün 24 Nisan. Bu...

Hindistan’da Şifa için Dua Edilmesi Yasaklandı

Hindistan'ın Assam eyaletinde hastaların şifa bulması için dua edilmesi yasaklandı. Karar, Hristiyanlar tarafından endişeyle karşılandı. 2024 tarihli yasa...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi