26 Nisan 2024 Cuma

Teksas’ta ”Uyanış Turu” Başladı

Sean Feucht, Teksas’ta ”Uyanış Turu”na Başladı

Sean Feucht

Tapınma lideri Sean Feucht liderliğindeki gezici bir kilise hareketi, Tanrı’nın bilgeliğin, gücünün ve sevgisinin bizi kurtarabileceğini göstererek yürekleri Göksel Baba’ya çeviriyor. 

Sean Feucht ve ‘Let Us Worship’ ekibi, geçtiğimiz yıl boyunca ülkeyi dolaştı ve durma planları olmadığını belirtti. Feucht, kısa süre önce 87 gün boyunca 15 eyalette, 34 şehirde İsa Mesih’in adını yüceltmek istediği ‘Uyanış Yazı’ tur programını paylaştı. 

Let Us Worship, Teksas’ta toplumun farklı kesimlerinden gençleri ve yaşlıları tapınmak ve Rab’de sevinmek için bir araya getirdi. Uyanış etkinliği, 5 bin kişinin katılımıyla Corpus Christi’de başladı. 

Feucht, ‘‘Bu gerçek, Tanrı’nın yaptığı gerçek. Sunak dolu ve Rab, Z kuşağını* yüceliğiyle dolduruyor’’ dedi. Uyanış etkinliğine katılanlar acılarını, bağımlılıklarını ve kırıklıklarını geride bırakmayı seçti. Feucht, ‘‘Amerika’da yeniden uyanışın son günü. Bunu Tanrı yapıyor. Bu ateşi kalbimde hissediyorum. Tanrı egemen bir şekilde hareket ediyor’’ dedi.

Feucht, Cuma günü protestocuların engelleme girişimlerine rağmen uyanış etkinliğinin devam ettiği Houston’a gitti.

‘Işık, Karanlıktan Parlayacak’ ve ‘Tanrı, Tutsakları Özgür Kıldı’

Mucizeler gece boyunca devam etti ve pek çok kişi, Tanrı’nın kalbi kırık olanları iyileştirmesini izlerken gözyaşlarını tutamadı. Binlerce insan dua ve ilahilerle Tanrı’nın önüne geldi. Tanrı’nın sevgisiyle tanışanlar sevinçli yüreklerle ağladı. 

Uyanış etkinliği, 12 ve 13 Mayıs’ta Gürcistan’da devam etti. (1.cbn.com)

*Z kuşağı veya Z jenerasyonu, Y kuşağından sonra gelen ve Alfa Kuşağı’ndan önce gelen bir demografik kuşaktır. 1997–2012 yılları arasında doğan kişilerden oluşmaktadır.

24 Nisan Anma Töreni, Kutsal Sunu Ayini ile Gerçekleştirildi

24 Nisan anma Surp Badarak'ı (Kutsal Sunu Ayini) Kuzguncuk Surp Krikor Lusavoriç Kilisesi'nde sunuldu. Türkiye Ermenileri Patriği...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Nisan Vesilesiyle Yayınladığı Mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye Ermenileri Patrikliği ve Ermeni toplumuna gönderdiği 24 Nisan taziye mesajı, bugün İstanbul Kuzguncuk Surp...

Türkiye Ermenileri Patrik Sahak II’nin 24 Nisan Anması Mesajı

Türkiye Ermenileri Patriği Kadasetli Sahak II, 24 Nisan anması için bir mesaj yayınladı. Bugün 24 Nisan. Bu...

Hindistan’da Şifa için Dua Edilmesi Yasaklandı

Hindistan'ın Assam eyaletinde hastaların şifa bulması için dua edilmesi yasaklandı. Karar, Hristiyanlar tarafından endişeyle karşılandı. 2024 tarihli yasa...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi