26 Nisan 2024 Cuma

Texaslı Pastör, Ücretsiz Olarak Bekar ve Dul Annelerin Arabalarını Tamir Ediyor

Eskiden pastör olan Chris Williams, ihtiyaç sahibi bekar annelere Conroe – Teksas’ta ücretsiz oto tamir hizmeti veriyor. Tanrı’nın Garajı adını verdiği garajında bekar annelere, dullara ve asker eşlerine yardım ediyor.

Pastör Williams, “Babam pastör olmadan önce teknik okula gitti ve ben onu pastör olana kadar takip ettim. Arabalar hakkında fazla bir şey bilmiyordum. Babam bana araba bakımının temellerini öğretti ve babamın yol kenarına sıkışmış insanlara yardım etmesini izleyerek büyüdüm” dedi.

“Birçok kez Tanrı’ya arabamın sabah çalışabilmesi için dua ettim. Parçalar için para yoktu. Tanrı’ya, benim durumumdaki insanlar için bir fark yaratabilirsem, onlara memnuniyetle yardımcı olacağımı söyledim” dedi.

Teksas’ta genç bir pastör olarak hizmet verdiği bir gün, yağmurda yürüyen bir kadın ve çocuğunu gören Williams, ‘’Kadının, arabalarının aylardır dükkanda olduğunu ve geri almaya güçlerinin yetmediğini söyleyince o zaman ücretsiz bir garaj açma hayalimi gerçekleştirmenin bir yolunu bulmam gerektiğine karar verdim” diye belirtti.

Williams, “Araba tamirleri çok pahalı ve yaşadığımız yer kırsal bölge. Yani arabanız yoksa bir iş bulamazsınız. Ve bir işin yoksa, araba alamazsınız. Acımızasız bir ikilem.’’ diyerek sözlerine devam etti.

2012’de açıldığından bu yana, Tanrı’nın Garajı ücretsiz olarak 200’den fazla aracı tamir etti veihtiyacı olan kadınlara 100’den fazla restore edilmiş araba verdi.

67 yaşındaki gönüllü Harvey Yaw, “Bir annenin arabasını çalıştırıp, eve götürmesini görmekten daha büyük bir sevinç yok” dedi. (CHL)

24 Nisan Anma Töreni, Kutsal Sunu Ayini ile Gerçekleştirildi

24 Nisan anma Surp Badarak'ı (Kutsal Sunu Ayini) Kuzguncuk Surp Krikor Lusavoriç Kilisesi'nde sunuldu. Türkiye Ermenileri Patriği...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Nisan Vesilesiyle Yayınladığı Mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye Ermenileri Patrikliği ve Ermeni toplumuna gönderdiği 24 Nisan taziye mesajı, bugün İstanbul Kuzguncuk Surp...

Türkiye Ermenileri Patrik Sahak II’nin 24 Nisan Anması Mesajı

Türkiye Ermenileri Patriği Kadasetli Sahak II, 24 Nisan anması için bir mesaj yayınladı. Bugün 24 Nisan. Bu...

Hindistan’da Şifa için Dua Edilmesi Yasaklandı

Hindistan'ın Assam eyaletinde hastaların şifa bulması için dua edilmesi yasaklandı. Karar, Hristiyanlar tarafından endişeyle karşılandı. 2024 tarihli yasa...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi